O COPENHAGEN

ADRESSE

 

Holger Danskes Vej 43

3000 Helsingør

Tlf. 22 30 98 18

CVR 26494354

HOLD DIG OPDATERET

  • Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2019 by O Copenhagen

Kontakt os

 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at skrive til os på tine@ocopenhagen.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular.

FAQ

 
Levering

 

Dine bestilte produkter vil blive sendt inden for 1-3 hverdage. Ordrer, der er placeret på en weekend- eller helligdag vil blive behandlet den følgende hverdag.

Der skal underskrives ved modtagelse af alle leveringer. Det behøver dog ikke være dig, der underskriver, men en anden person på den samme adresse fx et familiemedlem eller en receptionist.

 

Din ordre vil blive leveret via DAO eller GLS til nærmeste pakkeshop. Ønsker du levering til dør, er det muligt ved forudgående henvendelse til tine@ocopenhagen.dk.

Betaling
 

O COPENHAGEN modtager betaling med PayPal og Stripe. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms.

O COPENHAGEN bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Vi modtager også betaling via Mobile Pay på telefon nummer 22 30 98 18.

De priser, der vises på hjemmesiden, er de gældende priser på købstidspunktet. Alle priser kan ændres uden varsel, men ændringerne påvirker dog ikke ordrer, som vi allerede har accepteret. Vi gør vores yderste for at undgå at afgive fejlagtige oplysninger, men det bør bemærkes, at fejl i priser, stavefejl og andre fejl og udeladelser kan forekomme. Vi kontrollerer priserne ved bekræftelse af ordren. Hvis den korrekte pris er lavere end den pris, der er angivet, bliver du opkrævet den laveste pris. Hvis den korrekte pris er højere end den pris, der fremgår på hjemmesiden, forsøger vi at kontakte dig. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig, afviser vi ordren og sender dig besked pr. e-mail.

 

Husk altid at din faktureringsadresse skal være den samme som oplyst til dit pengeinstitut.

Priser og Moms

 

Alle varepriser er inkl. moms.

Ombytning og reklamation

 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet..

 

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

O COPENHAGEN
Holger Danskes Vej 43
3000 Helsingør

Mobil: +4522309818

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.


Ønsker du at returnere en vare, skal varen sendes tilbage til O COPENHAGEN senest 14 dage efter modtagelse, intakt og i ubrugt stand: Det er vigtigt, at varen stadig bærer de originale mærker og at du printer og vedlægger vores fortrydelsesformular

-> Hent fortrydelsesformular

samt meddeler os pr. mail på tine@ocopenhagen.dk, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

 
O COPENHAGEN’S politik om beskyttelse af personlige oplysninger

 

Vi bekræfter, at vi er bekendt med persondataforordningen, GDPR, som træder i kraft den 25. maj 2018 og opbevarer oplysningerne om vores kunder på forsvarlig vis.

Vi opbevarer navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresser på kunder, der handler på vores website eller som har tilmeldt sig vores nyhedsbrev. Informationerne opbevares i wix.com, som er den platform vores webshop er baseret på, indtil kunden afmelder sig eller indtil virksomheden ophører. Kunden kan til enhver tid få indblik i, hvilke informationer vi har om den pågældende samt afmelde nyhedsbrevet ved henvendelse på kontakt@ocopenhagen.dk

O COPENHAGENs varer handles gennem netbutik på wix.com, hvor man kan vælge at betale via PayPal eller Stripe. Vi har således ikke adgang til disse oplysninger.

Forsendelser sker ved pakkeservice oprettet gennem pakkelabel.dk/shipmondo.dk, som vi har indgået en databehandleraftale med pr. den 24. maj 2018, for at sikre at dine personlig data ikke bliver misbrugt.